word lid

  • Voor 10 euro word je lid van een politieke partij die verder denkt dan de waan van de dag en over (partij)grenzen heen kijkt. Groen maakt deel uit van een internationale en wereldwijde ecologische beweging die ijvert voor een duurzame en sociale samenleving.
  • Je kunt in alle openheid meebouwen aan de groene ideeën van morgen. Als lid krijg je toegang tot alle congressen en studiedagen en kun je de richting waarin Groen denkt, mee bepalen.
  • Je ontmoet mensen uit alle uithoeken van Vlaanderen en Brussel die samen met jou ervan overtuigd zijn dat het groene gedachtegoed de moeite waard is om samen over na te denken en actie rond te voeren.
  • Je ontvangt een lidkaart, vier keer per jaar het ledenblad Ecozine en volgt gratis vorming. Bovendien ben je welkom op het jaarlijkse Groen Europees Zomerweekend in Nieuwpoort en de ledendag.

 

Een individueel lidmaatschap kost € 10, voor een gezinslidmaatschap (vanaf drie personen op een adres) betaal je maximaal € 30. Als je jonger bent dan 33 jaar, dan kun je ook gratis lid worden van Jong Groen. Hierdoor betaal je het eerste jaar niets voor je Groen lidmaatschap

Ben je overtuigd, klik dan hier om je gegevens door te geven.