Cultuur

Actueel

‘Over De Brug’ is een Duffels festival dat een podium biedt aan Duffels talent. Op zondag 1 mei vormt de stationsomgeving het decor voor de vijfde editie van ‘De Markt Voor Mensen Met Talent’. Een nieuwkomer op het programma is ‘De Langste Veggietafel, een activiteit die aandacht vraagt voor vegetarisch eten en de voordelen voor het milieu.

 

De vijfde editie van...

‘Over De Brug’ is het jaarlijks festival dat een podium biedt aan Duffels talent. Er gaat veel aandacht naar muziek, in al zijn vormen en kleuren, maar ook andere talenten komen aan bod. Het festival start dit weekend.

Op vrijdag 22 april neemt Over de Brug 2016 een stevige start met de Nacht van den Ellentrik. Maar liefst zeven groepen uit De Kunstfabriek zorgen voor...

Duffel - De renovatie van Cinema Plaza begint in het najaar. Tegen eind 2018 moet de oude, Duffelse dorpsbioscoop als gemeenschapscentrum opengaan.

“Zoals de plannen nu voorliggen, wandel je de Plaza binnen via de huidige ingang. Aan de inrichting van de zaal veranderen we niets. Zo behouden we bijvoorbeeld ook de rode, pluchen stoelen. Het enige verschil: ze zullen niet meer vast staan...

Pagina's