Cultuur

Actueel

Week van de Smaak

Tijdens de Week van de Smaak staat ‘De Smaak van Morgen’ centraal. Tussen 16 en 26 november heeft de bibliotheek dit jaar drie smakelijke activiteiten in petto.

Vegetarische kooktips
De kok van vzw EVA (Ethisch Vegetarisch Alternatief) geeft op zondag 19 november, van 10 tot 12.30 u. een kookdemonstratie in de keuken van de bibliotheek. EVA Informeert mensen...

‘Over De Brug’ is een Duffels festival dat een podium biedt aan Duffels talent. Op zondag 1 mei vormt de stationsomgeving het decor voor de vijfde editie van ‘De Markt Voor Mensen Met Talent’. Een nieuwkomer op het programma is ‘De Langste Veggietafel, een activiteit die aandacht vraagt voor vegetarisch eten en de voordelen voor het milieu.

 

De vijfde editie van...

‘Over De Brug’ is het jaarlijks festival dat een podium biedt aan Duffels talent. Er gaat veel aandacht naar muziek, in al zijn vormen en kleuren, maar ook andere talenten komen aan bod. Het festival start dit weekend.

Op vrijdag 22 april neemt Over de Brug 2016 een stevige start met de Nacht van den Ellentrik. Maar liefst zeven groepen uit De Kunstfabriek zorgen voor...

Pagina's